Indignació, mobilitzacions…com acabarà tot això?¿?

18 maig

És ben curiós tot el que està passant aquests darrers dies, potser no és tan estrany que abans d’unes eleccions municipals la gent aprofiti per sortir al carrer i expressar allò que no li agrada, però jo sincerament, no recordo cap mobilització així abans.

Tenint converses sobre el tema amb diversa gent, van sortint preguntes com: què vol aquesta gent? perquè no tenen demandes concretes? si no s’admeten organitzacions podrà funcionar?…És complicat saber la resposta, si més no, jo crec que hi ha molta gent, i no només joves, que estem descontents, que no ens acabem de sentir identificats amb els partits que opten a governar i en definitiva, que creiem que el sistema capitalista no ens durà enlloc. Tal i com anem veient dia a dia, cada cop tenim menys drets  socials i l’estat del benestar va caient l’oblit (aquí us deixo un fragment de vídeo que val la pena veure)

Haurem d’anar veient i vivint què es cou en aquests espais per poder tenir més informació i opinió al respecte, però sobretot també cal tenir en compte el que ens diu aquest vídeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: