Taula de partits: propostes per la laïcitat davant les eleccions catalanes

9 nov.

Aquest darrer cap de setmana ha tingut lloc el Fòrum Espai de Llibertat organitzat per la Fundació Ferrer i Guàrdia i el Moviment Laic i Progressista; una de les sessions que s’hi va dur a terme és una taula de partits tal i com indico en el nom del post.

A la taula hi vam trobar tots els grups parlamentaris exceptuant a Ciutadans. Val a dir, com a valoració genèrica,  que alguns posicionaments em van semblar poc convincents , tot i que trobant matisos, i diferenciant maneres d’exposar les idees;  perquè poc convincents? Simplement perquè escoltant les diferents opinions, sembla ser que tots signarien pel Pacte Nacional per a la Laïcitat i això em genera molts i molts dubtes, sobretot depenent de qui ho digués. Per exemple el PP, tenint en compte que en alguns dels municipis on s’està aprovant sumar-se al Pacte no és gràcies, precisament, als seus vots a favor.

En definitiva, que escoltant tot el què deien semblava que demà, si depengués dels seus partits, ja tindríem un Pacte Nacional signat sobre la taula i haurien de començar a canviar moltes i moltes coses del nostre dia a dia, començant per les escoles i acabant per tenir un calendari laic, que en aquest darrer cas podem dir que no cal confondre la religió amb la tradició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: